ZelfbouwInNederland biedt u een podium

Deze nieuwe website is de opvolger van particulieropdrachtgeverschap.nl. 

Particulieropdrachtgeverschap.nl fungeerde de afgelopen tien jaar als platform voor zelfbouwers en bouwgroepen en werd intensief bezocht. Om zelfbouwers en bouwgroepen gerichter te kunnen informeren en professionals die hen iets te bieden hebben beter toegang tot 'zelfbouwend Nederland' te geven, is op ZelfbouwInNederland.nl voor iedere categorie professionals een op maat ontworpen platform ontwikkeld. 

Gemeenten, zakelijke en particuliere kavelaanbieders, architecten, aannemers, adviseurs en financiers kunnen zelfstandig hun bouwkavels, bedrijfspresentaties, referentieprojecten, voorbeeldwoningen, bouwconcepten of (financiële) producten op de website plaatsen. Zij kunnen daarbij ook gebruik maken van allerlei handige, op maat ontwikkelde online diensten. 

Ontdek de mogelijkheden
Wilt u zien welke mogelijkheden ú op de nieuwe website hebt? Meld u dan als professional aan en open gratis een basisaccount. Op uw persoonlijke pagina treft u meer informatie aan wat u met een basisaccount kunt en welke extra mogelijkheden en voordelen het openen van een plusaccount biedt. 

Doe mee en bereik dagelijks honderden zelfbouwers! 

Hebt u vragen over het gebruik van de mogelijkheden op de website of specifieke wensen? Neem dan (tijdens kantooruren) gerust even telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6893664 en helpen u graag op weg.

Nieuws

22

feb.

oproep: laat je onalledaagse woning zien

Voor een nieuw online programma van De Telegraaf is Stepping Stone Producties op zoek naar bijzondere woningen. "Woont u met plezier in een onalledaags huis en mag onze presentatrice bij u binnen kijken? Onze presentatrice bezoekt graag huizen die bijvoorbeeld van alternatieve materialen zijn gebouwd, een bijzondere vorm hebben of op andere wijze opvallen." 

lees verder

3

feb.

Gezocht: cataloguswoningen voor nieuwe woonwijk

De gemeente Papendrecht start binnenkort met de uitgifte van circa 75 individuele bouwkavels in het woongebied Land van Matena. In deze nieuwe woonbuurt aan de oostzijde van Papendrecht wordt de komende jaren een rustig, groen woonmilieu gerealiseerd met grondgebonden woningen in het hoge(re) prijssegment. Vooruitlopend op de uitgifte van de kavels heeft zich al een groot aantal geïnteresseerde kopers bij de gemeente aangemeld.

Uit marktonderzoek blijkt dat er onder deze geïnteresseerden grote belangstelling bestaat voor de realisatie van een woning op basis van een reeds uitgewerkt woningontwerp ('een woning uit een catalogus'). Om deze kavelkopers te faciliteren, heeft de gemeente Papendrecht adviesbureau De Regie ingeschakeld om een catalogus met afgeprijsde woningontwerpen samen te stellen. Bouwbedrijven die hun woningontwerpen bij de toekomstige kavelkopers onder de aandacht willen brengen, kunnen dat tot uiterlijk 3 maart as. kenbaar maken. 

lees verder

Twitter